[ κλείσιμο παραθύρου ]

Irish Magic

Αρπάξτε το ρόπαλό σας και ακολουθήστε τους παγανούς για μια φασαριόζικη περιπέτεια στο Irish Magic! Περιηγηθείτε στο Μαγεμένο δάσος και παρακολουθήστε τη δημοφιλή λειτουργία Stacked Wilds να προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να συγκεντρώσετε σύμβολα Μπαλαντέρ και να αυξήσετε τις αξίες πέντε διαφορετικών τζάκποτ! Ενεργοποιήστε το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών και περιστρέψτε τον τροχό για την ευκαιρία να κερδίσετε έως και 20 δωρεάν περιστροφές. Έχετε το νου σας για σύμβολα Ανεβάσματος επιπέδου στη διάρκεια του μπόνους, για να αυξήσετε τις αξίες των τζάκποτ ακόμα περισσότερο. Με εγγυημένο κέρδος τζάκποτ σε κάθε μπόνους, αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να σας φέρει την τύχη των Ιρλανδών!

Τρόπος πονταρίσματος

Το Irish Magic διαθέτει 10 γραμμές πληρωμής.

Μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος

Πατήστε το βέλος για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Πατήστε το σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Γραμμές

Εμφανίζει τον τρέχοντα αριθμό γραμμών πληρωμής.

Το ποντάρισμα είναι σταθερό στις 10 γραμμές πληρωμής.

Συνολικό ποντάρισμα

Εμφανίζει το τρέχον συνολικό ποντάρισμα σε πραγματικά χρήματα.

Πατήστε το κουμπί πλην (–), για να μειώσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Πατήστε το κουμπί συν (+), για να αυξήσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Περιστροφή

Πατήστε το κυκλικό βέλος, για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

Λειτουργία Αυτόματης περιστροφής

Η λειτουργία Αυτόματων περιστροφών παίζει αυτόματα το παιχνίδι για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στο τρέχον επιλεγμένο ποντάρισμα γραμμής και στον τρέχοντα αριθμό γραμμών πληρωμής.

Για δικαιοδοσίες όπου είναι ενεργοποιημένη η Αυτόματη περιστροφή: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

Λειτουργία Stacked Wilds

Με τη λειτουργία Stacked Wilds κάθε κύλινδρος γεμίζει με ομάδες τεσσάρων ή περισσότερων διαδοχικών συμβόλων Μπαλαντέρ. Στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών η λειτουργία Stacked Wilds είναι ακόμα πιο πλούσια και άφθονη.

Μπόνους Δωρεάν περιστροφών

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται, όταν τρία σύμβολα scatter Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε στους κεντρικούς κυλίνδρους. Αυτά τα σύμβολα βρίσκονται στους κυλίνδρους 2, 3 και 4 μόνο.

Μια μεμονωμένη περιστροφή συμβαίνει πριν από το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, για να προσδιορίσει τον αριθμό των αρχικών δωρεάν περιστροφών που απονέμονται. Μόλις σταματήσει ο τροχός, απονέμονται 10, 15 ή 20 δωρεάν περιστροφές, όπως υποδεικνύεται από τον δείκτη του τροχού.

Οι κύλινδροι στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών έχουν μια πιο πλούσια, πιο άφθονη λειτουργία Στοιβαγμένα μπαλαντέρ από ότι οι κύλινδροι του βασικού παιχνιδιού.

Κάθε σύμβολο Συν 1 περιστροφή σε οποιαδήποτε θέση στους κυλίνδρους απονέμει 1 επιπλέον δωρεάν περιστροφή, έως και τον μέγιστο αριθμό των 100 δωρεάν περιστροφών ανά μπόνους.

Οι κύλινδροι που χρησιμοποιούνται στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών είναι διαφορετικοί από τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούνται στο βασικό παιχνίδι.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στο ίδιο ποντάρισμα γραμμής και στον ίδιο αριθμό γραμμών πληρωμής με την περιστροφή που τις ενεργοποιεί.

Μπόνους τζάκποτ

Τα σύμβολα μπαλαντέρ που εμφανίζονται στους κυλίνδρους στη διάρκεια του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών συγκεντρώνονται, για να κερδίσετε ανταμοιβές Τζάκποτ.

Στο τέλος του μπόνους ο συνολικός αριθμός των συμβόλων Μπαλαντέρ συγκρίνεται με τα όρια των Τζάκποτ και απονέμεται το υψηλότερο μεμονωμένο κατάλληλο Τζάκποτ.

Ο αριθμός των συμβόλων Μπαλαντέρ που συγκεντρώνονται αρχίζει πάντα από το μηδέν σε κάθε ενεργοποίηση του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Αριθμός συμβόλων Μπαλαντέρ Αρχική αξία Τζάκποτ
100 ή παραπάνω 2000
65 έως 99 500
40 έως 64 200
20 έως 39 125
λιγότερο από 20 80

Κάθε σύμβολο Ανεβάσματος επιπέδου σε οποιαδήποτε θέση στον κύλινδρο 3 αυξάνει κάθε Τζάκποτ κατά την αρχική αξία του.

Κάθε σύμβολο Διπλού ανεβάσματος επιπέδου σε οποιαδήποτε θέση στον κύλινδρο 3 αυξάνει κάθε Τζάκποτ κατά 2 φορές την αρχική αξία του.

Τα Τζάκποτ μπορούν να αυξηθούν έως και 10 φορές.

Όταν έχουν παιχτεί όλες οι δωρεάν περιστροφές που απονεμήθηκαν, η αξία του Τζάκποτ απονέμεται ανάλογα με τον υψηλότερο αριθμό συμβόλων Μπαλαντέρ που έχουν συγκεντρωθεί.

Οι αξίες Τζάκποτ πολλαπλασιάζονται με το ποντάρισμα γραμμής.

Κανόνες

Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμής πολλαπλασιάζονται με το ποντάρισμα γραμμής στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής αθροίζονται.

Μόνο το υψηλότερο κέρδος scatter πληρώνει ανά σύμβολο scatter. Τα κέρδη scatter πολλαπλασιάζονται με το συνολικό ποντάρισμα.

Τα κέρδη scatter είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Τα κέρδη Μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Το σύμβολο Μπαλαντέρ εμφανίζεται σε όλους τους κυλίνδρους στο βασικό παιχνίδι και στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε πραγματικά χρήματα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του μπόνους, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών στο μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

Πρόσθετες πληροφορίες

Αναμενόμενη επιστροφή

Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιης διεξαγωγής παιχνιδιών που απαιτούνται στις περισσότερες περιοχές δικαιοδοσίας παγκοσμίως, κάθε αποτέλεσμα παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μία περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα, μέγεθος πονταρίσματος, μέγεθος υπολοίπου, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας κ.λπ. Για παράδειγμα, αν το κορυφαίο έπαθλο κερδηθεί σε συγκεκριμένη περίοδο λειτουργίας του παιχνιδιού, οι πιθανότητες κέρδους του κορυφαίου επάθλου στην επόμενη περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού είναι ακριβώς οι ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιξιμάτων από πολλούς παίκτες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη σε μία περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο αναμενόμενο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία

© 2020 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

[κορυφή] [ κλείσιμο παραθύρου ]

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαρτίου 2020