Mistress of Egypt

Το μαγικό Mistress of Egypt δωρίζει πυραμίδες Μπαλαντέρ από ψηλά! Οι παίκτες θα ενθουσιαστούν με τη λειτουργία Random Wilds σε αυτό το μυστικιστικό παιχνίδι, το οποίο απονέμει διάσπαρτα σύμβολα Μπαλαντέρ στους κυλίνδρους (έως και 15 σε κάθε περιστροφή) και ενεργοποιεί το Μπόνους δωρεάν περιστροφών σε κάθε περιστροφή. Τεράστιες στοίβες συμβόλων δημιουργούν απίστευτες δυνατότητες για κέρδος! Σύμβολα scatter Σκαραβαίου απονέμουν ακόμη περισσότερες δωρεάν περιστροφές (έως και 75) για ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες θεϊκών κερδών!

Τρόπος πονταρίσματος

To Mistress of Egypt διαθέτει 30 γραμμές πληρωμής.

Μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος (κινητά/tablet)

Πατήστε το βέλος, για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Πατήστε το σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Κέρματα

Εμφανίζει τον τρέχοντα αριθμό κερμάτων που παίζονται. Το ποντάρισμα είναι σταθερό στις 30 γραμμές πληρωμής συν τη λειτουργία.

Αξία κέρματος

Εμφανίζει την τρέχουσα συνολική αξία κέρματος σε πραγματικά χρήματα.

Συνολικό ποντάρισμα

Εμφανίζει το τρέχον συνολικό ποντάρισμα σε πραγματικά χρήματα.

Πατήστε το κουμπί πλην (–), για να μειώσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Πατήστε το κουμπί συν (+), για να αυξήσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Περιστροφή

Πατήστε το κυκλικό βέλος, για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.



Λειτουργία Αυτόματης περιστροφής

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει το παιχνίδι αυτόματα για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στην τρέχουσα αξία κέρματος.

Για δικαιοδοσίες όπου είναι ενεργοποιημένη η Αυτόματη περιστροφή: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.



Λειτουργία Synchronised Reels

Κάθε κύλινδρος στο Mistress of Egypt περιλαμβάνει μεγάλες στοίβες του ίδιου συμβόλου.

Πριν από κάθε περιστροφή επιλέγεται τυχαία ένα σετ κυλίνδρων με ένα από τα στοιβαγμένα σύμβολα.

Κάθε σύμβολο μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε στοιβάδα, εκτός από το σύμβολο scatter Μπόνους και το σύμβολο Μπαλαντέρ.

Το ίδιο σύμβολο μπορεί να εμφανιστεί σε μεγάλες στοίβες πολλών κυλίνδρων στην ίδια περιστροφή.



Λειτουργία Random Wilds

Κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε γύρου βασικού παιχνιδιού, οι μπαλαντέρ Πυραμίδας ενδέχεται να εμφανιστούν σε 3 έως 15 θέσεις συμβόλων στους κυλίνδρους. Τα κέρδη υπολογίζονται αφού εμφανιστούν σύμβολα Μπαλαντέρ.



Μπόνους Δωρεάν περιστροφών

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους. Αυτά τα σύμβολα μπορούν να βρεθούν σε οποιονδήποτε κύλινδρο.

Αριθμός συμβόλων Μπόνους Δωρεάν περιστροφές που απονέμονται
3 10
4 20
5 75

Η λειτουργία Random Wilds ενεργοποιείται σε κάθε δωρεάν περιστροφή.

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών δεν μπορεί να επανενεργοποιηθεί.

Οι κύλινδροι που χρησιμοποιούνται στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών είναι διαφορετικοί από τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούνται στο βασικό παιχνίδι.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στην ίδια αξία κερμάτων και στον ίδιο αριθμό γραμμών πληρωμής με την περιστροφή που τις ενεργοποιεί.



Κανόνες

Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμής πολλαπλασιάζονται με την αξία κέρματος στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής αθροίζονται.

Τα κέρδη Μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Το σύμβολο Μπαλαντέρ δεν εμφανίζεται στους κυλίνδρους στο βασικό παιχνίδι. Ωστόσο, όταν ενεργοποιείται η λειτουργία Random Wilds, το σύμβολο Μπαλαντέρ μπορεί να εμφανιστεί σε οποιονδήποτε κύλινδρο.

Το σύμβολο Μπαλαντέρ δεν εμφανίζεται στους κυλίνδρους στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών. Ωστόσο, η λειτουργία Random Wilds ενεργοποιείται σε κάθε δωρεάν περιστροφή και μπορεί να εμφανιστούν σύμβολα Μπαλαντέρ σε κάθε κύλινδρο.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε πραγματικά χρήματα.

Ένας παίκτης μπορεί να λάβει τυχαία έως και 3 σπινθήρες κατά τη διάρκεια της κάθε περιστροφής. Όσο περισσότερους σπινθήρες συγκεντρώσει ο παίκτης, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να περιστραφεί η πυραμίδα. Ο αριθμός των σπινθήρων και η ταχύτητα περιστροφής δεν υποδηλώνουν μεγαλύτερη πιθανότητα ενεργοποίησης συμβόλων Μπαλαντέρ.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του μπόνους, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών στο μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.



Πρόσθετες πληροφορίες

Αναμενόμενη επιστροφή

Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιης διεξαγωγής παιχνιδιών που απαιτούνται στις περισσότερες περιοχές δικαιοδοσίας παγκοσμίως, κάθε αποτέλεσμα παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μία περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα, μέγεθος πονταρίσματος, μέγεθος υπολοίπου, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας κ.λπ. Για παράδειγμα, αν το κορυφαίο έπαθλο κερδηθεί σε συγκεκριμένη περιστροφή παιχνιδιού, οι πιθανότητες κέρδους του κορυφαίου επάθλου στην επόμενη περιστροφή παιχνιδιού είναι ακριβώς οι ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό περιστροφών από πολλούς παίκτες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη σε μία περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο αναμενόμενο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία

© 2020 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.



Τελευταία ενημέρωση 20 Αυγούστου 2019