Coin O Mania

Γεια και χαρά! Τα λάφυρά των πειρατών είναι στη διάθεσή σας στο Coin O Mania. Το σεντούκι του θησαυρού που βρίσκεται από πάνω είναι γεμάτο με χρυσά κέρματα που πέφτουν. Ένας πολλαπλασιαστής έως και 20x μπορεί να εμφανιστεί και να τονώσει τα λάφυρά σας! Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Wilds Mania με τη συλλογή νομισμάτων κάτω από τους 5 κυλίνδρους ή με την εμφάνιση του συμβόλου Σεντουκιού στον κύλινδρο 3 και παρακολουθήστε τα σύμβολα Μπαλαντέρ να εμφανίζονται στους κυλίνδρους! Κερδίστε 15 δωρεάν περιστροφές στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, όπου μπορούν να εμφανιστούν περισσότερα σύμβολα Σεντουκιού στον κύλινδρο 3 για ακόμη περισσότερες πιθανότητες ενεργοποίησης της λειτουργίας Wilds Mania! Μα την πίστη μου!

Τρόπος πονταρίσματος

Το Coin O Mania διαθέτει 40 γραμμές πληρωμής.

Μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος (κινητή συσκευή/tablet)

Πατήστε τα κέρματα για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Πατήστε το σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

ΓΡΑΜΜΕΣ

Εμφανίζει τον τρέχοντα αριθμό γραμμών πληρωμής.

Το ποντάρισμα είναι σταθερό στις 40 γραμμές πληρωμής.

Αξία κέρματος

Εμφανίζει την τρέχουσα συνολική αξία κέρματος σε πραγματικά χρήματα.

Συνολικό ποντάρισμα

Εμφανίζει το τρέχον συνολικό ποντάρισμα σε πραγματικά χρήματα.

Πατήστε το κουμπί πλην (–) για να μειώσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Πατήστε το κουμπί συν (+), για να αυξήσετε το συνολικό ποντάρισμα.

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ

Πατήστε το κυκλικό βέλος, για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

Λειτουργία Αυτόματης περιστροφής

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει το παιχνίδι αυτόματα για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στην τρέχουσα αξία κέρματος.

Για δικαιοδοσίες όπου είναι ενεργοποιημένη η Αυτόματη περιστροφή: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

Λειτουργία Wilds Mania

Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε περιστροφής, 1 έως 5 κέρματα μπορεί να πέσουν έξω από το σεντούκι και πάνω στον κάθε κύλινδρο. Ένα κέρμα ανά κύλινδρο μπορεί να εμφανιστεί με τιμή πολλαπλασιαστή 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x ή 20x. Τα κέρματα συλλέγονται στην περιοχή Wilds Mania κάτω από τους κυλίνδρους. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Wilds Mania όταν, μετά την περιστροφή των κυλίνδρων, τα κέρματα W, I, L, D και S συλλεχθούν κάτω από τους κυλίνδρους 1, 2, 3, 4 και 5 αντίστοιχα.

Τυχόν επιπλέον κέρματα που συλλέγονται στην περιοχή Wilds Mania τοποθετούνται σε οποιαδήποτε θέση στον κύλινδρο από πάνω του, μετατρέποντας τη θέση αυτή σε Μπαλαντέρ. Τα σύμβολα μπαλαντέρ που μετατρέπονται από κέρματα πολλαπλασιαστή εμφανίζονται ως τιμή πολλαπλασιαστή. Όταν ένας πολλαπλασιαστής αποτελεί μέρος ενός κέρδους γραμμής, το κέρδος γραμμής πολλαπλασιάζεται με τον αντίστοιχο πολλαπλασιαστή. Αν ένα ή περισσότερα σύμβολα πολλαπλασιαστή υποκαθιστούν άλλο σύμβολο σε ένα κέρδος γραμμής, το συγκεκριμένο κέρδος πολλαπλασιάζεται επί το άθροισμα των πολλαπλασιαστών που έχουν κερδηθεί.

Τα κέρδη υπολογίζονται αφού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μετατροπές. Όταν το σύμβολο μπόνους αποτελεί μέρος ενός κερδοφόρου συνδυασμού και καλύπτεται από ένα σύμβολο Μπαλαντέρ, απονέμονται δωρεάν περιστροφές επιπλέον των κερδών που προκύπτουν από το μπόνους.

Λειτουργία Chest

Ένα σύμβολο Σεντουκιού σε οποιαδήποτε θέση στον κύλινδρο 3 ενεργοποιεί τη λειτουργία Treasure Chest. Αν δεν έχει ήδη ενεργοποιηθεί, η λειτουργία Treasure Chest ενεργοποιεί τη λειτουργία Wilds Mania και τοποθετεί ένα επιπλέον σύμβολο Μπαλαντέρ ανά κύλινδρο σε οποιαδήποτε θέση στον κύλινδρο. Αν αυτό τοποθετηθεί σε ένα ήδη υπάρχον Μπαλαντέρ, ο αντίστοιχος πολλαπλασιαστής αυξάνεται κατά 1 έως και 21x. Οι πιθανές τιμές πολλαπλασιαστή είναι 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 10x, 11x, 15x, 16x, 20x και 21x. Τα κέρδη υπολογίζονται αφού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μετατροπές.

Μπόνους Δωρεάν περιστροφών

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται με την εμφάνιση τριών ή περισσότερων συμβόλων scatter Μπόνους οπουδήποτε στους κεντρικούς κυλίνδρους. Αυτά τα σύμβολα βρίσκονται μόνο στους κυλίνδρους 2, 3 και 4.

Η ενεργοποίηση του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών απονέμει 15 δωρεάν περιστροφές. Ο κύλινδρος 3 στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών περιέχει περισσότερα σύμβολα Σεντουκιού από ό,τι το βασικό παιχνίδι.

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται με την εμφάνιση τριών συμβόλων scatter Μπόνους οπουδήποτε στους τρεις κεντρικούς κυλίνδρους. Αυτά τα σύμβολα βρίσκονται μόνο στους κυλίνδρους 2, 3 και 4.

Το μπόνους μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά πολλές φορές, φτάνοντας έως και 600 δωρεάν περιστροφές ανά μπόνους.

Οι κύλινδροι που χρησιμοποιούνται στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών είναι διαφορετικοί από τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούνται στο βασικό παιχνίδι.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στην ίδια αξία κερμάτων και στον ίδιο αριθμό γραμμών πληρωμής με την περιστροφή που τις ενεργοποιεί.

Κανόνες

Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμής πολλαπλασιάζονται με την αξία κέρματος στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής αθροίζονται.

Τα κέρδη Μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Το σύμβολο Μπόνους εμφανίζεται μόνο στους κυλίνδρους 2, 3 και 4.

Το σύμβολο Σεντουκιού εμφανίζεται μόνο στον κύλινδρο 3.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε πραγματικά χρήματα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του μπόνους, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών στο μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

Πρόσθετες πληροφορίες

Αναμενόμενη επιστροφή

Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιης διεξαγωγής παιχνιδιών που απαιτούνται στις περισσότερες περιοχές δικαιοδοσίας παγκοσμίως, κάθε αποτέλεσμα παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μία περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα, μέγεθος πονταρίσματος, μέγεθος υπολοίπου, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας κ.λπ. Για παράδειγμα, αν το κορυφαίο έπαθλο κερδηθεί σε συγκεκριμένη περιστροφή παιχνιδιού, οι πιθανότητες κέρδους του κορυφαίου επάθλου στην επόμενη περιστροφή παιχνιδιού είναι ακριβώς οι ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό περιστροφών από πολλούς παίκτες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη σε μία περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο αναμενόμενο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία

© 2020 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Τελευταία ενημέρωση στις 13 Φεβρουαρίου 2020