Griffin's Throne

Ο αρχαίος, μυστικιστικός Γρύπας στέκεται ως φύλακας στον ναό, για να προστατέψει τα αμύθητα πλούτη στο Griffin's Throne! Είστε αρκετά γενναίοι για να ολοκληρώσετε την αποστολή και να μπείτε στον ναό; Να έχετε τον νου σας για στοίβες συμβόλων Γρύπα που εμφανίζονται στους κυλίνδρους και προσφέρουν ευκαιρίες για τεράστια κέρδη major. Αποκαλύψτε το λαμπρό σύμβολο Ηλίου στο βασικό παιχνίδι ή το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Πολλαπλασιαστή, η οποία δίνει πρόσθετους Μπαλαντέρ με πολλαπλασιαστές έως και 10x. Ενεργοποιήστε το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών με 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter και δείτε να εμφανίζονται περισσότεροι κύλινδροι και γραμμές πληρωμής – δίνοντάς σας περισσότερες ευκαιρίες για θρυλικά κέρδη!

Τρόπος παιχνιδιού

Το Griffin's Throne διαθέτει 30 γραμμές πληρωμής.

Μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος (κινητού/ταμπλέτας)

Πατήστε το κουμπί Συνολικό ποντάρισμα, για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Πατήστε το σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Κέρματα

Εμφανίζει τον τρέχοντα αριθμό κερμάτων που παίζονται.

Το ποντάρισμα είναι σταθερό στις 30 γραμμές πληρωμής.

Αξία νομίσματος

Εμφανίζει την τρέχουσα συνολική αξία νομίσματος σε πραγματικά χρήματα.

Συνολικό ποντάρισμα

Εμφανίζει το τρέχον συνολικό ποντάρισμα σε νόμισμα.

Πατήστε το κουμπί πλην (–), για να μειώσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Πατήστε το κουμπί συν (+), για να αυξήσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Περιστροφή

Πατήστε το κυκλικό βέλος, για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

Λειτουργία Αυτόματης περιστροφής

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει το παιχνίδι αυτόματα για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στην τρέχουσα αξία κέρματος και τον τρέχοντα αριθμό γραμμών πληρωμής.

Για δικαιοδοσίες όπου είναι ενεργοποιημένη η Αυτόματη περιστροφή: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί ένα μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν καθορισμένα όρια κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

Λειτουργία πολλαπλασιαστή

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Πολλαπλασιαστή, όταν ένα ή περισσότερα σύμβολα scatter Ηλίου εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους στο βασικό παιχνίδι ή στη λειτουργία Δωρεάν περιστροφών. Έως και 5 σύμβολα Ηλίου μπορεί να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε περιστροφή. Μόνο ένα σύμβολο Ηλίου μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε κύλινδρο.

Όλα τα σύμβολα Γρύπα και Μπαλαντέρ στους κυλίνδρους κλειδώνονται στις τρέχουσες θέσεις τους. Τυχόν κύλινδρος που περιέχει ένα σύμβολο Ηλίου μπορεί να μεταμορφωθεί σε Χρυσό στύλο ύψους 12 συμβόλων.

Οι κύλινδροι Χρυσού στύλου περιέχουν μόνο σύμβολα Μπαλαντέρ και πολλαπλασιαστές 2x, 3x, 5x και 10x. Τα σύμβολα πολλαπλασιαστή είναι μπαλαντέρ και υποκαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός από τα σύμβολα Μπόνους μπαλαντέρ, 2x, 3x, 5x και 10x.

Οι κύλινδροι περιστρέφονται εκ νέου αυτόματα μία φορά.

Μετά την εκ νέου περιστροφή στο βασικό παιχνίδι, ορισμένες θέσεις συμβόλων που αντιστοιχούν στον συνολικό αριθμό συμβόλων Γρύπα, Μπαλαντέρ, 2x, 3x, 5x και 10x στους κυλίνδρους μπορεί να μεταμορφωθούν σε σύμβολα Μπαλαντέρ. Τυχαίοι Μπαλαντέρ μπορούν να εμφανιστούν μόνο σε θέσεις που δεν περιέχουν σύμβολα Γρύπα, Μπαλαντέρ, 2x, 3x, 5x ή 10x.

Αριθμός ειδικών συμβόλων Αριθμός θέσεων που μπορούν να μεταμορφωθούν σε Μπαλαντέρ
4 έως 10 3 έως 10
11 3 έως 9
12 3 έως 8
13 3 έως 7
14 3 έως 6
15 3 έως 5
16 3 ή 4
17 3
18 2
19 1

Μετά την εκ νέου περιστροφή της λειτουργίας Πολλαπλασιαστή στο μπόνους Δωρεάν περιστροφών, οι θέσεις συμβόλων 6 έως 13 μπορεί να μεταμορφωθούν σε σύμβολα Μπαλαντέρ. Τυχαίοι Μπαλαντέρ μπορούν να εμφανιστούν μόνο σε θέσεις που δεν περιέχουν σύμβολα Γρύπα, Μπαλαντέρ, 2x, 3x, 5x ή 10x.

Τα σύμβολα 2x, 3x, 5x και 10x που υποκαθιστούν άλλο σύμβολο σε ένα κέρδος γραμμής πολλαπλασιάζουν το συγκεκριμένο κέρδος επί 2, 3, 5 και 10 αντίστοιχα. Αν ένα ή περισσότερα σύμβολα πολλαπλασιαστή υποκαθιστούν άλλο σύμβολο σε ένα κέρδος γραμμής, το συγκεκριμένο κέρδος πολλαπλασιάζεται επί το άθροισμα των πολλαπλασιαστών που έχουν κερδηθεί.

Οι κύλινδροι που χρησιμοποιούνται στη λειτουργία Πολλαπλασιαστή είναι διαφορετικοί από τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούνται στο βασικό παιχνίδι και στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Η λειτουργία Πολλαπλασιαστή δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Πολλαπλασιαστή. Δεν μπορούν να κερδηθούν επιπλέον δωρεάν περιστροφές κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Πολλαπλασιαστή.

Τα κέρδη γραμμής εκτιμώνται πριν και μετά την εκ νέου περιστροφή.

Μπόνους Δωρεάν περιστροφών

Αν ενεργοποιήστε το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους στο βασικό παιχνίδι, κερδίζετε 10 δωρεάν περιστροφές.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται με 90 γραμμές πληρωμής σε κυλίνδρους ύψους 12 συμβόλων.

Επανενεργοποιήστε το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, όταν δύο ή περισσότερα σύμβολα scatter Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους.

Αριθμός συμβόλων Μπόνους Απονεμήθηκαν επιπλέον Δωρεάν περιστροφές
3,4 ή 5 10
2 3

Οι κύλινδροι που χρησιμοποιούνται στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών είναι διαφορετικοί από τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούνται στο βασικό παιχνίδι.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στην ίδια αξία κερμάτων με την περιστροφή που τις ενεργοποίησε.

Κανόνες

Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμής πολλαπλασιάζονται με την αξία νομίσματος στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής αθροίζονται.

Μόνο το υψηλότερο κέρδος scatter πληρώνει ανά σύμβολο scatter. Τα κέρδη scatter πολλαπλασιάζονται με το συνολικό ποντάρισμα.

Τα κέρδη scatter είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Τα κέρδη Μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Το σύμβολο μπαλαντέρ εμφανίζεται στους κυλίνδρους 2, 3, 4 και 5 στο βασικό παιχνίδι και στο Μπόνους Δωρεάν Περιστροφών πριν εφαρμοστεί οποιαδήποτε λειτουργία.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε πραγματικά χρήματα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του μπόνους, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους.Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών στο μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

Πρόσθετες πληροφορίες

Αναμενόμενη επιστροφή

Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιης διεξαγωγής παιχνιδιών που απαιτούνται στις περισσότερες περιοχές δικαιοδοσίας παγκοσμίως, κάθε αποτέλεσμα παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μία περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα, μέγεθος πονταρίσματος, μέγεθος υπολοίπου, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας κ.λπ. Για παράδειγμα, αν το κορυφαίο έπαθλο κερδηθεί σε συγκεκριμένη περίοδο λειτουργίας του παιχνιδιού, οι πιθανότητες κέρδους του κορυφαίου επάθλου στην επόμενη περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού είναι ακριβώς οι ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιξιμάτων από πολλούς παίκτες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη σε ένα παίξιμο μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη.Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία

© 2020 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχουν σύμβολα ®, είναι κατατεθέντα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

[κορυφή] [ κλείσιμο παραθύρου ]

Τελευταία ενημέρωση στις 10 Φεβρουάριος 2020