Cleopatra Gold

Το Cleopatra Gold διαθέτει το κλασικό παιχνίδι Cleopatra που γνωρίζετε και αγαπάτε, αλλά τώρα είναι εμπλουτισμένο με την απίστευτη λειτουργία επαναληπτικών περιστροφών Gold Spins που θα σας ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο!

Τα σύμβολα Κλεοπάτρα και Χρυσός Κλεοπάτρας είναι και τα δύο μπαλαντέρ, διπλασιάζουν την πληρωμή οποιουδήποτε κέρδους γραμμής που υποκαθιστούν κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού και τριπλασιάζουν οποιοδήποτε κέρδος γραμμής που υποκαθιστούν κατά τη διάρκεια του μπόνους. Όταν εμφανίζεται μια πλήρης στοίβα συμβόλων Χρυσού Κλεοπάτρας, απολαμβάνετε μια δωρεάν περιστροφή σε ένα ολοκαίνουργιο σετ κυλίνδρων που εμφανίζεται στοιβαγμένο πάνω από το παράθυρο του κυλίνδρου ενεργοποίησης! Επίσης, να έχετε το νου σας σε αυτά τα σύμβολα Χρυσός Κλεοπάτρας! Κάθε φορά που εμφανίζονται σε μια μερική στοίβα, υπάρχει η πιθανότητα να μετακινηθούν όλα προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να καλύψουν τους κυλίνδρους και να απονείμουν τη λειτουργία Gold Spins!

Τρόπος πονταρίσματος

Το Cleopatra Gold διαθέτει 20 γραμμές πληρωμής.

Μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος (κινητά/tablet)

Πατήστε το βέλος, για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Πατήστε το σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Γραμμές

Εμφανίζει τον τρέχοντα αριθμό γραμμών πληρωμής.

Το ποντάρισμα είναι σταθερό στις 20 γραμμές πληρωμής.

Αξία κέρματος

Εμφανίζει την τρέχουσα συνολική αξία κέρματος σε πραγματικά χρήματα.

Συνολικό ποντάρισμα

Εμφανίζει το τρέχον συνολικό ποντάρισμα σε πραγματικά χρήματα.

Πατήστε το κουμπί πλην (–), για να μειώσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Πατήστε το κουμπί συν (+), για να αυξήσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Περιστροφή

Πατήστε το κυκλικό βέλος, για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

Λειτουργία Αυτόματης περιστροφής

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει το παιχνίδι αυτόματα για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στην τρέχουσα αξία κερμάτων και τον τρέχοντα αριθμό γραμμών πληρωμής.

Για δικαιοδοσίες όπου είναι ενεργοποιημένη η Αυτόματη περιστροφή: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

Λειτουργία Χρυσών περιστροφών

Κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού ή του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, τα σύμβολα Χρυσός Κλεοπάτρας που βρίσκονται σε όλες τις θέσεις σε έναν κύλινδρο ενεργοποιούν τη λειτουργία Gold Spins. Τα σύμβολα Χρυσός Κλεοπάτρας που εμφανίζονται σε οποιαδήποτε θέση σε έναν κύλινδρο μπορεί να μετακινηθούν προς τα πάνω ή προς τα κάτω κατά 1 ή 2 θέσεις για να καλύψουν όλες τις θέσεις στον συγκεκριμένο κύλινδρο.

Όταν ενεργοποιηθεί, η λειτουργία Gold Spins απονέμει μια δωρεάν εκ νέου περιστροφή σε ένα νέο παράθυρο κυλίνδρου που εμφανίζεται πάνω από το παράθυρο του κυλίνδρου ενεργοποίησης. Ενδέχεται να εμφανιστούν συνολικά 3 παράθυρα κυλίνδρων στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας:

Θέσεις Παραθύρων κυλίνδρων Gold Spins
3
2
1

Τα παράθυρα κυλίνδρων 2 και 3 είναι διαθέσιμα μόνο όταν απονέμεται μια περιστροφή Gold Spins για αυτό το παράθυρο κυλίνδρων.

Αν 1 ή 2 σύμβολα scatter Μπόνους εμφανιστούν σε οποιαδήποτε θέση στους κυλίνδρους ενός βασικού παιχνιδιού ή σε δωρεάν περιστροφή που απονέμει ένα παράθυρο κυλίνδρου Gold Spins ή εμφανιστούν σε οποιαδήποτε θέση στους κυλίνδρους μιας θέσης λειτουργίας Gold Spins, τότε αυτά τα σύμβολα συλλέγονται στον μετρητή συλλογής μπόνους.

Όταν έχουν συλλεχθεί 3 σύμβολα scatter Μπόνους στο μετρητή συλλογής μπόνους, απονέμονται 10 δωρεάν περιστροφές. Κάθε επιπλέον σύμβολο scatter Μπόνους που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε θέση στους κυλίνδρους κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας Gold Spins προσθέτει 2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές στον μετρητή συλλογής δωρεάν περιστροφών στο βασικό παιχνίδι ή στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Οι Δωρεάν περιστροφές, αν απονεμηθούν, παίζονται μετά την ολοκλήρωση μιας λειτουργίας Gold Spins. Ο μετρητής συλλογής μπόνους ή ο μετρητής συλλογής δωρεάν περιστροφών εκκαθαρίζεται μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας Gold Spins.

Η λειτουργία Gold Spins ξεκινά στο παράθυρο κυλίνδρου 2.

Αν τα σύμβολα απονομής λειτουργίας εμφανιστούν μετά από μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 2, θα απονεμηθεί μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 3.

Αν τα σύμβολα απονομής λειτουργίας εμφανιστούν μετά από μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 3, θα απονεμηθεί μια επιπλέον Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 3.

Αν τα σύμβολα απονομής λειτουργίας εμφανιστούν μετά από μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 1, θα απονεμηθεί μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 2.

Αν τα σύμβολα απονομής λειτουργίας δεν εμφανιστούν μετά από μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 2, θα απονεμηθεί μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 1.

Αν τα σύμβολα απονομής λειτουργίας δεν εμφανιστούν μετά από μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 3, θα απονεμηθεί μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 2.

Αν τα σύμβολα απονομής λειτουργίας δεν εμφανιστούν μετά από μια Gold Spin στο παράθυρο κυλίνδρου 1, θα ολοκληρωθεί η λειτουργία.

Αν πλήρεις στοίβες συμβόλων Χρυσού Κλεοπάτρας εμφανιστούν 30 φορές σε μία μόνο λειτουργία Gold Spins, δεν θα απονεμηθούν επιπλέον Gold Spins κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας.

Οι Gold Spins σε κάθε παράθυρο κυλίνδρου παίζονται αυτόματα στις ίδιες γραμμές και την ίδια τιμή κέρματος με την περιστροφή που ενεργοποίησε τη λειτουργία. Τα κέρδη γραμμής σε κάθε παράθυρο κυλίνδρου υπολογίζονται ανεξάρτητα.

Τα κέρδη υπολογίζονται αφού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μετακινήσεις στους κυλίνδρους.

Η λειτουργία ολοκληρώνεται αφού περιστραφεί το παράθυρο κυλίνδρου 1 χωρίς να ενεργοποιήσει τη λειτουργία.

Χρησιμοποιούνται διαφορετικοί κύλινδροι στα παράθυρα κυλίνδρων 2 και 3.

Μπόνους Δωρεάν περιστροφών

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους κατά τη διάρκεια μιας περιστροφής βασικού παιχνιδιού ή αν ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε λειτουργία Gold Spins κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού. Τα 3 πρώτα σύμβολα Μπόνους απονέμουν 10 δωρεάν περιστροφές. Κάθε επιπλέον σύμβολο μπόνους που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε θέση στους κυλίνδρους σε αυτή την περιστροφή βασικού παιχνιδιού ή κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας Gold Spins που ενεργοποιήθηκε σε αυτή την περιστροφή βασικού παιχνιδιού, απονέμει 2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στην ίδια αξία κερμάτων και στον ίδιο αριθμό γραμμών πληρωμής με την περιστροφή που τις ενεργοποιεί.

Κατά τη διάρκεια του μπόνους, όταν ένα ή περισσότερα σύμβολα Κλεοπάτρα ή Χρυσός Κλεοπάτρας υποκαθιστούν άλλο σύμβολο σε ένα κέρδος, το συγκεκριμένο κέρδος τριπλασιάζεται.

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται ξανά όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους κατά τη διάρκεια μιας περιστροφής μπόνους ή κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας Gold Spins που ενεργοποιήθηκε σε αυτή την περιστροφή μπόνους. Τα 3 πρώτα σύμβολα Μπόνους απονέμουν 10 επιπλέον δωρεάν περιστροφές. Κάθε επιπλέον σύμβολο Μπόνους που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε θέση στους κυλίνδρους σε αυτή την περιστροφή μπόνους ή κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας Gold Spins που ενεργοποιήθηκε σε αυτή την περιστροφή μπόνους, απονέμει 2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές.

Το μπόνους μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά πολλές φορές, φτάνοντας έως και 150 δωρεάν περιστροφές ανά μπόνους.

Οι κύλινδροι που χρησιμοποιούνται στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών είναι διαφορετικοί από τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούνται στο βασικό παιχνίδι.

Κανόνες

Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Οι κύλινδροι καθορίζονται στην αρχή της κάθε περιστροφής.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμής πολλαπλασιάζονται με την αξία κέρματος στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής αθροίζονται.

Τα σύμβολα Scatter πληρώνουν σε οποιαδήποτε θέση στους κυλίνδρους ενός μονού παραθύρου κυλίνδρου.

Πληρώνεται μόνο το υψηλότερο κέρδος scatter. Τα κέρδη scatter πολλαπλασιάζονται με το συνολικό ποντάρισμα.

Τα κέρδη scatter είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Τα κέρδη Μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Τα σύμβολα Κλεοπάτρα και Χρυσός Κλεοπάτρας είναι μπαλαντέρ και υποκαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός από το σύμβολο Μπόνους. Τα σύμβολα Κλεοπάτρα δεν υποκαθιστούν τα σύμβολα Χρυσός Κλεοπάτρας για να απονείμουν τη λειτουργία Gold Spins.

Όταν ένα ή περισσότερα σύμβολα Μπαλαντέρ Κλεοπάτρας ή/και Μπαλαντέρ Χρυσού Κλεοπάτρας υποκαθιστούν άλλο σύμβολο σε ένα κέρδος, το συγκεκριμένο κέρδος διπλασιάζεται μόνο στο βασικό παιχνίδι.

Όταν ένα ή περισσότερα σύμβολα Μπαλαντέρ Κλεοπάτρας ή/και Μπαλαντέρ Χρυσού Κλεοπάτρας υποκαθιστούν άλλο σύμβολο σε ένα κέρδος, το συγκεκριμένο κέρδος τριπλασιάζεται μόνο στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε πραγματικά χρήματα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του μπόνους, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών στο μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

Πρόσθετες πληροφορίες

Αναμενόμενη επιστροφή

Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιης διεξαγωγής παιχνιδιών που απαιτούνται στις περισσότερες περιοχές δικαιοδοσίας παγκοσμίως, κάθε αποτέλεσμα παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μία περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα, μέγεθος πονταρίσματος, μέγεθος υπολοίπου, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας κ.λπ. Για παράδειγμα, αν το κορυφαίο έπαθλο κερδηθεί σε συγκεκριμένη περιστροφή παιχνιδιού, οι πιθανότητες κέρδους του κορυφαίου επάθλου στην επόμενη περιστροφή παιχνιδιού είναι ακριβώς οι ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό περιστροφών από πολλούς παίκτες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη σε μία περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο αναμενόμενο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία

© 2020 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Τελευταία ενημέρωση στις 24 Οκτωβρίου 2019