Ocean Magic

Κάντε βουτιά και βρεθείτε στον πλούσιο βυθό του Ocean Magic. Αποκτήστε την εμπειρία των φυσαλίδων μπαλαντέρ, όπου σε κάθε περιστροφή μπορεί να εμφανιστούν περισσότερες φυσαλίδες μπαλαντέρ, οι οποίες αιωρούνται προς τα πάνω στους κυλίνδρους για να δημιουργήσουν διαδοχικά κέρδη. Όταν μια φυσαλίδα μπαλαντέρ εμφανίζεται πάνω σε ένα σύμβολο Ocean Magic, η φυσαλίδα μπαλαντέρ επεκτείνεται για να καλύψει όλες τις γειτονικές θέσεις συμβόλων για γιγαντιαία κέρδη. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Bubble Boost και παρατηρήστε τη Χρυσή γοργόνα να απελευθερώνει ακόμα περισσότερες φυσαλίδες μπαλαντέρ μέσα από το Χρυσό κέρας. Ενεργοποιήστε το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών και σκάστε τις φυσαλίδες μπαλαντέρ για να αποκαλύψετε επιπλέον δωρεάν περιστροφές ή επιπλέον επιλογές φυσαλίδων!




Τρόπος πονταρίσματος
Το Ocean Magic διαθέτει 50 σταθερές γραμμές πληρωμής.

Μενού διαμόρφωσης πονταρίσματος (μόνο κινητά/tablet)
Πατήστε το βέλος, για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.
Πατήστε το σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.
Παράπλευρο ποντάρισμα Bubble Boost
Πατήστε το κουμπί Bubble Boost για να αυξήσετε τον αριθμό των φυσαλίδων μπαλαντέρ που εμφανίζονται στους κυλίνδρους.
Η λειτουργία Bubble Boost κοστίζει 50 ακόμη κέρματα.

Αξία κέρματος
Πατήστε το αριστερό βέλος (–) για να μειώσετε την αξία νομίσματος.
Πατήστε το δεξιό βέλος (+) για να αυξήσετε την αξία νομίσματος.

Περιστροφή
Πατήστε το κυκλικό βέλος για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

[ κορυφή ]


Λειτουργία Αυτόματης περιστροφής

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει το παιχνίδι αυτόματα για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών, στην τρέχουσα αξία κέρματος και ρυθμίσεων πονταρίσματος (Bubble Boost ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη).

Για δικαιοδοσίες στο ΗΒ όπου είναι ενεργοποιημένη η Αυτόματη περιστροφή: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί ένα μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ξανά ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

[ κορυφή ]


Λειτουργία Wild Bubble
Μία ή περισσότερες φυσαλίδες μπορεί να εμφανίζονται τυχαία κάτω από κάθε κύλινδρο και να ανεβαίνουν κατά μία θέση κατά τη διάρκεια μιας περιστροφής των κυλίνδρων.
Όταν σταματήσουν οι κύλινδροι, η φυσαλίδα καταλήγει πάνω σε ένα σύμβολο και μετατρέπει αυτή τη θέση σε μπαλαντέρ.
Αν μια φυσαλίδα καταλήξει πάνω σε ένα σύμβολο Ocean Magic, τότε το σύμβολο Μπαλαντέρ θα εμφανιστεί σε όλα τα γειτονικά σύμβολα. Όταν μια φυσαλίδα επεκτείνεται με αυτό τον τρόπο, μόνο η αρχική φυσαλίδα θα μετακινηθεί προς τα πάνω κατά τη διάρκεια της επόμενης περιστροφής.
Οι φυσαλίδες εξαφανίζονται μόλις ξεπεράσουν την πάνω σειρά.
Αν μια φυσαλίδα καταλήξει πάνω σε ένα σύμβολο Μπόνους, τότε αυτό θα μετατραπεί σε μπαλαντέρ αλλά θα διατηρήσει και την ιδιότητά της ως ενεργοποιητής μπόνους.

[ κορυφή ]


Λειτουργία Bubble Boost
Πατήστε το κουμπί Wild Bubble για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bubble Boost. Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία Bubble Boost, έως και 7 επιπλέον φυσαλίδες εμφανίζονται από το Χρυσό κέρας και μετακινούνται σε τυχαίες θέσεις στους κυλίνδρους.

Η λειτουργία φυσαλίδων Bubble Boost λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και η λειτουργία Wild Bubbles.
Οι φυσαλίδες που προέρχονται από το Χρυσό κέρας δεν καταλήγουν στην πάνω θέση ενός κυλίνδρου, στην κάτω θέση ενός κυλίνδρου ή σε οποιαδήποτε θέση κυλίνδρου στην οποία υπάρχει ήδη μια φυσαλίδα.

[ κορυφή ]


Λειτουργία Pick
Η λειτουργία Pick ενεργοποιείται όταν 3 ή περισσότερα σύμβολα scatter Μπόνους εμφανίζονται οπουδήποτε στους κυλίνδρους.

3 Σύμβολα Μπόνους 4 Σύμβολα Μπόνους 5 Σύμβολα Μπόνους
5 Επιλογές 10 Επιλογές 20 Επιλογές


Επιλέξτε φυσαλίδες που επιπλέουν για να αποκαλύψετε 2 έως 3 επιπλέον επιλογές ή 1 έως 5 επιπλέον δωρεάν περιστροφές.
Η λειτουργία Pick μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά έως και 4 φορές ανά μπόνους.
Ο μέγιστος αριθμός επιπλέον επιλογών φυσαλίδων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Pick είναι 5.
Ο συνολικός αριθμός δυνατών επιλογών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Pick είναι 35.

[ κορυφή ]


Μπόνους Δωρεάν περιστροφών
Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ξεκινά αφού επιλεγεί η τελική φυσαλίδα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Pick.
Στην αρχή του μπόνους, εμφανίζονται δύο φυσαλίδες, μία κάτω από τον κύλινδρο 1 και μία κάτω από τον κύλινδρο 5.
Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται πάλι όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους.
Η ενεργοποίηση του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών απονέμει τη λειτουργία Επιλογή.
Αν έχει ενεργοποιηθεί στο βασικό παιχνίδι, η λειτουργία Bubble Boost θα είναι επίσης ενεργοποιημένη κατά τη διάρκεια του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.
Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών μπορεί να επανενεργοποιηθεί έως και 4 φορές ανά μπόνους.
Το μπόνους μπορεί να επανενεργοποιηθεί πολλές φορές, έως και 750 δωρεάν περιστροφές ανά μπόνους.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στην ίδια αξία νομίσματος με την περιστροφή που τις ενεργοποίησε.


[ κορυφή ]


Κανόνες
Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας Bubble Boost διπλασιάζει την αξία κέρματος.

Η επιλογή φυσαλίδας από τον παίκτη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας Pick δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα της λειτουργίας Pick.

Οι θέσεις των φυσαλίδων στους κυλίνδρους είναι σταθερές ανά επίπεδο πονταρίσματος.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμής πολλαπλασιάζονται με την αξία κέρματος στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής αθροίζονται.

Τα κέρδη μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής πληρωμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε πραγματικά χρήματα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών σε μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

[ κορυφή ]


Πρόσθετες πληροφορίες
Αναμενόμενη επιστροφή
Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιης διεξαγωγής παιχνιδιών που απαιτούνται στις περισσότερες περιοχές δικαιοδοσίας παγκοσμίως, κάθε αποτέλεσμα παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μία περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα, μέγεθος πονταρίσματος, μέγεθος υπολοίπου, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας κ.λπ. Για παράδειγμα, αν το κορυφαίο έπαθλο κερδηθεί σε συγκεκριμένη περίοδο λειτουργίας του παιχνιδιού, οι πιθανότητες κέρδους του κορυφαίου επάθλου στην επόμενη περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού είναι ακριβώς οι ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιξιμάτων από πολλούς παίκτες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη σε μία περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο αναμενόμενο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία
© 2017 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

[ κορυφή ]

Τελευταία ενημέρωση 25 Ιουλίου 2017