[ κλείσιμο παραθύρου ]

Book of the Sphinx

Ποια μυστικά περιμένουν να αποκαλυφθούν στις μυστηριώδεις σελίδες του Book of the Sphinx; Σκάψτε βαθιά για να ξεθάψετε τους λαμπερούς θησαυρούς της αρχαίας Αιγύπτου! Ανακαλύψτε σύμβολα μπαλαντέρ Βιβλίου για μεγάλα κέρδη και για να ενεργοποιήσετε το Μπόνους δωρεάν περιστροφών! Η λειτουργία Eye of Ra προσφέρει πλήρως στοιβαγμένα σύμβολα στους κυλίνδρους, παρέχοντας ακόμη πιο εκθαμβωτικές και συναρπαστικές δυνατότητες κέρδους!

Τρόπος πονταρίσματος

Το Book of the Sphinx διαθέτει 20 σταθερές γραμμές πληρωμής.

Μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος (κινητή συσκευή/tablet/μίνι παιχνίδια)

Πατήστε το βέλος για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Πατήστε το σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Γραμμές

Εμφανίζει τον τρέχοντα αριθμό γραμμών πληρωμής.

Το ποντάρισμα είναι σταθερό στις 20 γραμμές πληρωμής.

Ποντάρισμα γραμμής

Εμφανίζει το τρέχον ποντάρισμα ανά γραμμή σε πραγματικά χρήματα.

Πατήστε το κουμπί πλην (–) για να μειώσετε το ποντάρισμα ανά γραμμή.

Πατήστε το κουμπί συν (+) για να αυξήσετε το ποντάρισμα ανά γραμμή.

Περιστροφή

Πατήστε το κυκλικό βέλος για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

Λειτουργία Αυτόματης περιστροφής

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει το παιχνίδι αυτόματα για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στο τρέχον ποντάρισμα γραμμής και τον τρέχοντα αριθμό γραμμών πληρωμής.

Για δικαιοδοσίες όπου είναι ενεργοποιημένη η Αυτόματη περιστροφή: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

Η λειτουργία Αυτόματη περιστροφή δεν είναι διαθέσιμη σε μίνι μορφή.

Λειτουργία Eye of Ra

Η λειτουργία Eye of Ra ενεργοποιείται όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα Μάτι του Ρα εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους. Έπειτα, τα σύμβολα Μάτι του Ρα αντικαθίστανται από ένα τυχαία επιλεγμένο σύμβολο, εξαιρουμένων των συμβόλων Βιβλίου.

Το τυχαία επιλεγμένο σύμβολο επεκτείνεται για να αντικαταστήσει όλα τα σύμβολα, σε όλους τους κυλίνδρους στους οποίους εμφανίζεται, και πληρώνει για 3, 4 ή 5 όμοια σύμβολα σε οποιαδήποτε ενεργή γραμμή πληρωμής ανεξάρτητα από τη θέση του κυλίνδρου.

Μπόνους Δωρεάν περιστροφών

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα Βιβλίου εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους. Αυτά τα σύμβολα μπορεί να εμφανιστούν σε οποιονδήποτε κύλινδρο.

Αριθμός συμβόλων Βιβλίου Δωρεάν περιστροφές που απονέμονται
3 10
4 15
5 30

Στην αρχή του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, ένα από τα σύμβολα, εκτός από το σύμβολο Βιβλίου, επιλέγεται τυχαία ως το ειδικό σύμβολο, για όλη τη διάρκεια του μπόνους.

Όταν τρία ή περισσότερα ειδικά σύμβολα εμφανίζονται οπουδήποτε στους κυλίνδρους, τα ειδικά σύμβολα επεκτείνονται για να αντικαταστήσουν όλα τα σύμβολα σε αυτόν τον κύλινδρο και να σχηματίσουν κερδοφόρους συνδυασμούς σε ενεργές γραμμές πληρωμής.

Τα ειδικά σύμβολα συμβάλλουν στον κερδοφόρο συνδυασμό μόνο μετά την επέκταση.

Οι κερδοφόροι συνδυασμοί δεν χρειάζεται να ευθυγραμμιστούν προς τα αριστερά και τα σύμβολα δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε διαδοχικούς κυλίνδρους.

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών επανενεργοποιείται όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα Βιβλίου εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους κατά τη διάρκεια του μπόνους.

Αριθμός συμβόλων Βιβλίου Επιπλέον Δωρεάν περιστροφές που απονέμονται
3 10
4 15
5 30

Το μπόνους μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά πολλές φορές, φτάνοντας έως και 250 δωρεάν περιστροφές ανά μπόνους.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στο ίδιο ποντάρισμα γραμμής και στον ίδιο αριθμό γραμμών πληρωμής με την περιστροφή που τις ενεργοποιεί.

Κανόνες

Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανίζονται σε γραμμή που έχετε παίξει και σε διαδοχικούς κυλίνδρους, με εξαίρεση τη λειτουργία Eye of Ra όπου οι κύλινδροι δεν χρειάζεται να είναι διαδοχικοί, ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο στα αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμής πολλαπλασιάζονται με το ποντάρισμα γραμμής στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής αθροίζονται.

Μόνο το υψηλότερο κέρδος scatter πληρώνει ανά σύμβολο Βιβλίου. Ταυτόχρονα κέρδη scatter από διαφορετικά σύμβολα Βιβλίου αθροίζονται. Τα κέρδη scatter πολλαπλασιάζονται με το συνολικό ποντάρισμα.

Τα κέρδη scatter είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Τα κέρδη Μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Το σύμβολο Βιβλίου είναι επίσης σύμβολο Μπαλαντέρ που υποκαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το σύμβολο Μάτι του Ρα και το ειδικό σύμβολο που επιλέγεται κατά τη διάρκεια του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Το σύμβολο Μπαλαντέρ εμφανίζεται σε όλους τους κυλίνδρους στο βασικό παιχνίδι.

Το σύμβολο Μπαλαντέρ εμφανίζεται σε όλους τους κυλίνδρους στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε πραγματικά χρήματα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του μπόνους, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών στο μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

Πρόσθετες πληροφορίες

Αναμενόμενη επιστροφή

Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιης διεξαγωγής παιχνιδιών που απαιτούνται στις περισσότερες περιοχές δικαιοδοσίας παγκοσμίως, κάθε αποτέλεσμα παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μία περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα, μέγεθος πονταρίσματος, μέγεθος υπολοίπου, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας κ.λπ. Για παράδειγμα, αν το κορυφαίο έπαθλο κερδηθεί σε συγκεκριμένη περίοδο λειτουργίας του παιχνιδιού, οι πιθανότητες κέρδους του κορυφαίου επάθλου στην επόμενη περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού είναι ακριβώς οι ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιξιμάτων από πολλούς παίκτες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη σε μία περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο αναμενόμενο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία

© 2019 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

[ κορυφή ] [ κλείσιμο παραθύρου ]

Τελευταία ενημέρωση στις 30 Μαΐου 2019