[ κλείσιμο παραθύρου ]

Scarab

Οι μυστικιστικοί θησαυροί της Αρχαίας Αιγύπτου σάς περιμένουν στο Scarab! Η Αρχιέρεια δίνει την ευλογία της σε όσους είναι άξιοι - αυτό το σύμβολο ύψους 4 γραμμών αυξάνει τις πιθανότητες για ακόμα περισσότερα μαγικά κέρδη. Συλλέξτε σύμβολα Σκαραβαίου, για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Το Μπαλαντέρ παραμένει, φορτίζει και μετά πληρώνει, όπου Σκαραβαίοι φορτίζουν τη θέση του συμβόλου τους και μετατρέπονται σε μπαλαντέρ στη 10η περιστροφή. Ενεργοποιήστε το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών και επιλέξτε τον αριθμό των δωρεάν περιστροφών και τον αριθμό τυχαίων συμβόλων Μπαλαντέρ, με εγγυημένα τυχαία σύμβολα Μπαλαντέρ σε κάθε περιστροφή στο μπόνους!

Τρόπος πονταρίσματος

Το Scarab διαθέτει 75 γραμμές πληρωμής.

Κέρματα

Εμφανίζει τον τρέχοντα αριθμό κερμάτων που παίζονται.

Το ποντάρισμα είναι σταθερό στις 75 γραμμές κέρδους, με κόστος 75 κέρματα.

Συνολικό ποντάρισμα

Εμφανίζει το τρέχον συνολικό ποντάρισμα που εμφανίζεται σε νόμισμα.

Πατήστε το κουμπί πλην (–), για να μειώσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Πατήστε το κουμπί συν (+), για να αυξήσετε το συνολικό ποντάρισμα.

Πατήστε το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ, για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Περιστροφή

Πατήστε το κυκλικό βέλος, για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

Λειτουργία Αυτόματων περιστροφών

Η λειτουργία Αυτόματων περιστροφών παίζει αυτόματα το παιχνίδι για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στο τρέχον συνολικό ποντάρισμα που έχει επιλεγεί.

Για δικαιοδοσίες όπου είναι ενεργοποιημένες οι Αυτόματες περιστροφές: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί ένα μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

Λειτουργία Συγχρονισμένοι κύλινδροι

Κάθε κύλινδρος στο Scarab περιλαμβάνει μεγάλες στοίβες του ίδιου συμβόλου.

Πριν από κάθε περιστροφή επιλέγεται τυχαία σετ κυλίνδρων με ένα από τα στοιβαγμένα σύμβολα.

Οποιοδήποτε σύμβολο μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε στοίβα, εκτός από το σύμβολο scatter Πυραμίδας.

Το ίδιο σύμβολο μπορεί να εμφανιστεί σε μεγάλες στοίβες πολλών κυλίνδρων στην ίδια περιστροφή.

Λειτουργία Το Μπαλαντέρ παραμένει, φορτίζει και μετά πληρώνει

Κάθε φορά που εμφανίζεται ένα σύμβολο Σκαραβαίου στους κυλίνδρους στο βασικό παιχνίδι, το πλαίσιο του κλειδώνεται στους κυλίνδρους σε δέσμες των 10 γύρων. Στον 10ο γύρο η λειτουργία Το Μπαλαντέρ παραμένει, φορτίζει και μετά πληρώνει ενεργοποιείται και όλα τα πλαίσια Σκαραβαίου μεταμορφώνονται σε σύμβολα Μπαλαντέρ. Στη συνέχεια γίνεται εκτίμηση των κυλίνδρων και καταβάλλονται όλα τα κέρδη. Γίνεται επαναφορά των κυλίνδρων και όλα τα πλαίσια Σκαραβαίου αφαιρούνται από την επόμενη περιστροφή. Τα πλαίσια Σκαραβαίου απομνημονεύονται ξεχωριστά για κάθε επίπεδο πονταρίσματος.

Μπόνους Δωρεάν περιστροφών

Ενεργοποιήστε το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter Πυραμίδας εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους. Αυτά τα σύμβολα μπορούν να βρεθούν σε οποιονδήποτε κύλινδρο.

Κάντε μία από τις τρεις επιλογές που εμφανίζονται στον επιλογέα.

Οι διαθέσιμες επιλογές εξαρτώνται από το πόσα σύμβολα Πυραμίδας εμφανίστηκαν στους κυλίνδρους, όταν ενεργοποιήθηκε το μπόνους.

3 Σύμβολα Μπόνους 4 Σύμβολα Μπόνους 5 Σύμβολα Μπόνους
15 δωρεάν περιστροφές με 5 τυχαία Σύμβολα Μπαλαντέρ 30 δωρεάν περιστροφές με 5 τυχαία Σύμβολα Μπαλαντέρ 45 δωρεάν περιστροφές με 5 τυχαία Σύμβολα Μπαλαντέρ
10 δωρεάν περιστροφές με 7 τυχαία Σύμβολα Μπαλαντέρ 20 δωρεάν περιστροφές με 7 τυχαία Σύμβολα Μπαλαντέρ 30 δωρεάν περιστροφές με 7 τυχαία Σύμβολα Μπαλαντέρ
5 δωρεάν περιστροφές με 10 τυχαία Σύμβολα Μπαλαντέρ 10 δωρεάν περιστροφές με 10 τυχαία Σύμβολα Μπαλαντέρ 15 δωρεάν περιστροφές με 10 τυχαία Σύμβολα Μπαλαντέρ

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται πάλι, όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter Πυραμίδας εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους.

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών μπορεί να επανενεργοποιηθεί έως και 4 φορές.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στο ίδιο συνολικό ποντάρισμα με την περιστροφή που τις ενεργοποίησε.

Κανόνες

Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμών πολλαπλασιάζονται με την αξία κερμάτων στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής προστίθενται.

Τα κέρδη μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Τα σύμβολα scatter Πυραμίδας εμφανίζονται στο βασικό παιχνίδι και στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε νόμισμα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών στο μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

Πρόσθετες πληροφορίες

Αναμενόμενη επιστροφή

Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιου παιχνιδιού, που ισχύουν στις περισσότερες δικαιοδοσίες παγκοσμίως, το αποτέλεσμα κάθε παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μια περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για μια διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, βάσει των κανόνων του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν ποικίλουν με βάση προηγούμενα αποτελέσματα, το μέγεθος του πονταρίσματος, το ύψος του υπολοίπου, την ώρα της ημέρας, την ημέρα της εβδομάδας, κ.λπ. Για παράδειγμα, αν κερδίσετε το κορυφαίο έπαθλο σε κάποιο παίξιμο του παιχνιδιού, οι πιθανότητες να κερδίσετε το κορυφαίο έπαθλο στο επόμενο παίξιμο του παιχνιδιού είναι ακριβώς ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιξιμάτων από πολλούς παίκτες/παίκτριες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη/παίκτρια σε ένα παίξιμο μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία

© 2019 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

[ κορυφή ] [ κλείσιμο παραθύρου ]

Τελευταία ενημέρωση στις 15 Ιανουαρίου 2019