It’s Magic

Η μαγεία περιβάλει τους κυλίνδρους στο It’s Magic, όταν η λειτουργία Κύλινδροι μπαλαντέρ μεταμορφώνει μια πλήρη στοίβα του ίδιου συμβόλου σε έναν κύλινδρο σε στοίβα μπαλαντέρ στην επόμενη περιστροφή! Ενεργοποιήστε το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών για ακόμα πιο μαγικά κέρδη: 10 έως 45 δωρεάν περιστροφές, ανάλογα με τον αριθμό των συμβόλων μπόνους στους κυλίνδρους. Θα ενεργοποιείται το Μπόνους Μαγικού τροχού τυχαία σε οποιαδήποτε περιστροφή του βασικού παιχνιδιού; Μπορεί να κερδίσετε το Βασιλικό ή το Τεράστιο τζάκποτ!

Τρόπος πονταρίσματος

Το It’s Magic διαθέτει 50 γραμμές πληρωμής για 75 κέρματα.

Μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος (κινητή συσκευή/ταμπλέτα/μίνι παιχνίδια)

Πατήστε το βέλος, για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Πατήστε το σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Κέρματα

Εμφανίζει τον τρέχοντα αριθμό κερμάτων.

Το ποντάρισμα είναι σταθερό στις 50 γραμμές κέρδους, με κόστος 75 κέρματα.

Αξία κέρματος

Εμφανίζει την τρέχουσα συνολική αξία κερμάτων που εμφανίζεται σε νόμισμα.

Πατήστε το κουμπί πλην (–), για να μειώσετε την αξία κερμάτων.

Πατήστε το κουμπί συν (+), για να αυξήσετε την αξία κερμάτων.

Περιστροφή

Πατήστε το κυκλικό βέλος, για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

Λειτουργία Αυτόματων περιστροφών

Η λειτουργία Αυτόματων περιστροφών παίζει αυτόματα το παιχνίδι για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στην τρέχουσα αξία κερμάτων.

Για δικαιοδοσίες όπου είναι ενεργοποιημένες οι Αυτόματες περιστροφές: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί ένα μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

Η λειτουργία Αυτόματης περιστροφής δεν είναι διαθέσιμη σε μίνι μορφή.

Λειτουργία Κύλινδροι μπαλαντέρ

Μια πλήρης στοίβα Βιβλίων, Σεντουκιών θησαυρού, Μαγικών σφαιρών, Γατών, Μαϊμούδων ή Αλεπούδων ενεργοποιεί τη λειτουργία Κύλινδροι μπαλαντέρ και μετατρέπει ολόκληρο τον κύλινδρο σε κύλινδρο μπαλαντέρ για την επόμενη περιστροφή με την ίδια αξία κερμάτων.

Όταν εμφανιστεί μια πλήρης στοίβα Βιβλίων, Σεντουκιών θησαυρού, Μαγικών σφαιρών, Γατών, Μαϊμούδων ή Αλεπούδων πίσω από έναν κύλινδρο Μπαλαντέρ, ολόκληρος ο κύλινδρος μετατρέπεται σε μπαλαντέρ για την επόμενη περιστροφή με την ίδια αξία κερμάτων.

Οι κύλινδροι μπαλαντέρ για το επόμενο βασικό παιχνίδι δεν μεταφέρονται στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Οι κύλινδροι μπαλαντέρ για την επόμενη δωρεάν περιστροφή δεν μεταφέρονται στο βασικό παιχνίδι.

Οι κύλινδροι μπαλαντέρ για την επόμενη δωρεάν περιστροφή δεν μεταφέρονται στο επόμενο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών.

Στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών η λειτουργία Κύλινδροι μπαλαντέρ είναι ακόμα πιο πλούσια και άφθονη.

Μπόνους Μαγικού τροχού

Το Μπόνους Μαγικού τροχού ενδέχεται να ενεργοποιηθεί τυχαία σε οποιαδήποτε περιστροφή βασικού παιχνιδιού δεν ενεργοποιήσει το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών. Απονέμεται μία περιστροφή του τροχού.

Ο τροχός περιέχει φέτες με τιμές επάθλων, Βασιλικό και Τεράστιο τζάκποτ. Οι τιμές επάθλων που απονέμονται στο Μπόνους Μαγικού τροχού πολλαπλασιάζονται επί την αξία κερμάτων. Υψηλότερα πονταρίσματα αυξάνουν τις αξίες των τζάκποτ.

Μπόνους Δωρεάν περιστροφών

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται όταν τρία ή περισσότερα διασκορπισμένα σύμβολα Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε σε τρεις ή περισσότερους κυλίνδρους.

Η ενεργοποίηση του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών απονέμει 10 έως 45 δωρεάν περιστροφές, ανάλογα με τον αριθμό των συμβόλων Μπόνους που εμφανίζονται στον συνδυασμό που το ενεργοποιεί. Οι κύλινδροι στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών έχουν μια πιο πλούσια, πιο άφθονη λειτουργία Κύλινδροι μπαλαντέρ από ότι οι κύλινδροι του βασικού παιχνιδιού.

Αριθμός των συμβόλων Μπόνους Δωρεάν περιστροφές που απονέμονται
3 10
4 12
5 14
6 16
7 18
8 20
9 22
10 24
11 26
12 28
13 30
14 32
15 34
16 36
17 38
18 45
19 45
20 45

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται πάλι όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε σε τρεις ή περισσότερους κυλίνδρους. Ο αριθμός των συμβόλων Μπόνους που εμφανίζονται στη διάρκεια της νέας ενεργοποίησης απονέμουν έναν πρόσθετο αριθμό δωρεάν περιστροφών με βάση τις τιμές που εμφανίζονται στον Πίνακα Δωρεάν περιστροφών που κερδίζονται.

Το μπόνους μπορεί να επανενεργοποιηθεί πολλές φορές, για έως και 300 δωρεάν περιστροφές ανά μπόνους.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στην ίδια αξία κερμάτων και στον ίδιο αριθμό γραμμών πληρωμής με την περιστροφή που τις ενεργοποιεί.

Κανόνες

Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμών πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά, εκτός από τα σύμβολα Κρίνου που πρέπει να εμφανίζονται σε γειτονικούς κυλίνδρους.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Οι συνδυασμοί συμβόλων Κρίνου που δεν ξεκινούν από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά πληρώνουν επιπρόσθετα. Τα κέρδη γραμμής πολλαπλασιάζονται με την αξία κέρματος. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής προστίθενται.

Τα κέρδη μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε νόμισμα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του μπόνους, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών στο μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

Πρόσθετες πληροφορίες

Αναμενόμενη επιστροφή

Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιου παιχνιδιού, που ισχύουν στις περισσότερες δικαιοδοσίες παγκοσμίως, το αποτέλεσμα κάθε παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μια περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για μια διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, βάσει των κανόνων του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν ποικίλουν με βάση προηγούμενα αποτελέσματα, το μέγεθος του πονταρίσματος, το ύψος του υπολοίπου, την ώρα της ημέρας, την ημέρα της εβδομάδας, κ.λπ. Για παράδειγμα, αν κερδίσετε το κορυφαίο έπαθλο σε κάποιο παίξιμο του παιχνιδιού, οι πιθανότητες να κερδίσετε το κορυφαίο έπαθλο στο επόμενο παίξιμο του παιχνιδιού είναι ακριβώς ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιξιμάτων από πολλούς παίκτες/παίκτριες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη/παίκτρια σε ένα παίξιμο μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία

© 2018 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Τελευταία ενημέρωση 10 Ιουλίου 2018