Solar Disc

Ο πανίσχυρος θεός του ηλίου ακτινοβολεί αρχαία πλούτη πάνω σας στο Solar Disc! Οι προοπτικές είναι φωτεινές για τη λειτουργία Ηλιακός δίσκος που εμφανίζεται συχνά στο βασικό παιχνίδι: όταν εμφανιστεί ένα ή περισσότερα σύμβολα Ηλιακού δίσκου οπουδήποτε στους κυλίνδρους αποκαλύπτουν ένα σύμβολο. Όλα τα άλλα ίδια σύμβολα που εμφανίζονται στους κυλίνδρους μετατρέπονται σε μπαλαντέρ για λαμπερά κέρδη. Ενεργοποιήστε το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών και θα ανταμειφθείτε λαμπρά με 10 δωρεάν περιστροφές και μια εγγυημένη λειτουργία Ηλιακού δίσκου σε κάθε περιστροφή!


Τρόπος πονταρίσματος

Το Solar Disc διαθέτει 26 γραμμές πληρωμής για 50 κέρματα.

Μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος
Πατήστε το βέλος, για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.
Εμφανίζει την τρέχουσα συνολική αξία πονταρίσματος που εμφανίζεται σε νόμισμα.
Πατήστε το κουμπί πλην (–), για να μειώσετε την αξία πονταρίσματος.
Πατήστε το κουμπί συν (+), για να αυξήσετε την αξία πονταρίσματος.
Πατήστε το σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.

Περιστροφή
Πατήστε το κυκλικό βέλος, για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

[ κορυφή ]

Λειτουργία Αυτόματων περιστροφών

Η λειτουργία Αυτόματων περιστροφών παίζει αυτόματα το παιχνίδι για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στην τρέχουσα αξία πονταρίσματος.

Για δικαιοδοσίες στο ΗΒ όπου είναι ενεργοποιημένες οι Αυτόματες περιστροφές: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.

Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί ένα μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

[ κορυφή ]

Λειτουργία Ηλιακού δίσκου

Μετά την περιστροφή κυλίνδρου σε οποιοδήποτε παιχνίδι κάθε σύμβολο Ηλιακού δίσκου που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε θέση των κυλίνδρων αναστρέφεται μεμονωμένα, για να αποκαλύψει ένα από τα ακόλουθα σύμβολα: Πούμα, αρκούδα, βάζο, μάσκα, κλειδί ή κέρμα. Κάθε θέση όπου εμφανίζεται το σύμβολο που αποκαλύφθηκε μεταμορφώνεται σε σύμβολο Μπαλαντέρ.

Το σύμβολο Ηλιακού δίσκου αποκαλύπτει μόνο σύμβολα που εμφανίζονται ήδη στους κυλίνδρους και δεν έχουν αποκαλυφθεί ήδη από προηγούμενο σύμβολο Ηλιακού δίσκου. Τα κέρδη υπολογίζονται μόλις έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταμορφώσεις συμβόλων. Αν έχουν μεταμορφωθεί ήδη όλα τα διαθέσιμα σύμβολα, πρόσθετα σύμβολα Ηλιακού δίσκου θα μεταμορφώνονται σε σύμβολο Μπαλαντέρ.

[ κορυφή ]

Μπόνους Δωρεάν περιστροφών

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται όταν ένα σύμβολο Μπόνους σταματήσει σε οποιαδήποτε θέση στον κύλινδρο 1 και ένα ή περισσότερα σύμβολα Ηλιακού δίσκου σταματήσουν σε οποιαδήποτε θέση σε οποιονδήποτε άλλον κύλινδρο.

Η ενεργοποίηση του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών απονέμει 10 δωρεάν περιστροφές. Οι κύλινδροι στο Μπόνους Δωρεάν περιστροφών είναι πιο πλούσιοι από τους κυλίνδρους του βασικού παιχνιδιού. Στη διάρκεια κάθε δωρεάν περιστροφής\ ένα σύμβολο Ηλιακού δίσκου θα εμφανιστεί εγγυημένα σε κάθε κύλινδρο στον οποίο εμφανίστηκε ένα σύμβολο Ηλιακού δίσκου στην περιστροφή που την ενεργοποίησε.

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών δεν μπορεί να επανενεργοποιηθεί.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στην ίδια αξία πονταρίσματος με την περιστροφή που τις ενεργοποίησε.

[ κορυφή ]

Κέρδος σχηματισμού

Γεμίστε κάθε θέση όλων των κυλίνδρων με σύμβολα Μπαλαντέρ, για να λάβετε ένα Κέρδος σχηματισμού. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών.

[ κορυφή ]

Κανόνες

Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμών πολλαπλασιάζονται με την αξία κερμάτων στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής προστίθενται.

Τα κέρδη γραμμών δεν καταβάλλονται επιπλέον των κερδών σχηματισμού.

Τα κέρδη μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής και προστίθενται στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Το σύμβολο μπόνους εμφανίζεται στον κύλινδρο 1 μόνο στο βασικό παιχνίδι.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε νόμισμα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών στο μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

[ κορυφή ]

Πρόσθετες πληροφορίες

Αναμενόμενη επιστροφή

Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιου παιχνιδιού, που ισχύουν στις περισσότερες δικαιοδοσίες παγκοσμίως, το αποτέλεσμα κάθε παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μια περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για μια διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, βάσει των κανόνων του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν ποικίλουν με βάση προηγούμενα αποτελέσματα, το μέγεθος του πονταρίσματος, το ύψος του υπολοίπου, την ώρα της ημέρας, την ημέρα της εβδομάδας, κ.λπ. Για παράδειγμα, αν κερδίσετε το κορυφαίο έπαθλο σε κάποιο παίξιμο του παιχνιδιού, οι πιθανότητες να κερδίσετε το κορυφαίο έπαθλο στο επόμενο παίξιμο του παιχνιδιού είναι ακριβώς ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιξιμάτων από πολλούς παίκτες/παίκτριες σε μεγάλη χρονική διάρκεια.

Πνευματική ιδιοκτησία

© 2018 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

[ κορυφή ]



Τελευταία ενημέρωση 02 Ιανουαρίου 2018