Sphinx Wild

Ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς αντάξιους των Φαραώ στο Sphinx Wild!

Στη βάση των πυραμίδων, η πανίσχυρη Σφίγγα προστατεύει τεράστιους θαλάμους που είναι γεμάτοι ανείπωτα πλούτη.
Ενισχύστε την βασιλική σας περιουσία με τη λειτουργία Surrounding Wild, όπου η μάσκα του Τουταγχαμών μετατρέπεται σε μπαλαντέρ μαζί με όλα τα γειτονικά σύμβολα!
Κατευθυνθείτε προς τον θάλαμο του βασιλιά για το Μπόνους δωρεάν περιστροφών και επιλέξτε την τιμή πολλαπλασιαστή που επιθυμείτε συν τον αριθμό των δωρεάν περιστροφών!



Τρόπος πονταρίσματος
Το Sphinx Wild διαθέτει 40 γραμμές πληρωμής.

Μενού διαμόρφωσης πονταρίσματος (μόνο κινητά/tablet)
Πατήστε το πράσινο βέλος, για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.
Πατήστε το πράσινο σημάδι ελέγχου, για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε το μενού ρυθμίσεων πονταρίσματος.
ΓΡΑΜΜΕΣ
Εμφανίζει τον τρέχοντα αριθμό γραμμών πληρωμής.
Το ποντάρισμα είναι σταθερό στις 40 γραμμές πληρωμής.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ
Εμφανίζει σε νόμισμα το τρέχον ποντάρισμα ανά γραμμή.
Πατήστε το αριστερό βέλος (–) για να μειώσετε το ποντάρισμα γραμμής.
Πατήστε το δεξιό βέλος (+) για να αυξήσετε το ποντάρισμα γραμμής.

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ
Πατήστε το κυκλικό βέλος, για να υποβάλετε το ποντάρισμα και να περιστρέψετε τους κυλίνδρους.

[ κορυφή ]


Λειτουργία Αυτόματης περιστροφής
Η Αυτόματη περιστροφή παίζει το παιχνίδι αυτόματα για συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών στο τρέχον ποντάρισμα γραμμής.
Για δικαιοδοσίες στο ΗΒ όπου είναι ενεργοποιημένη η Αυτόματη περιστροφή: Επιλέξτε τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών, το όριο απωλειών και το (προαιρετικό) όριο μεμονωμένου κέρδους.
Αφού επιλέξετε την επιθυμητή ρύθμιση πονταρίσματος, πατήστε το κουμπί ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ και επιλέξτε τον αριθμό των περιστροφών που θα παιχτούν με τις τρέχουσες ρυθμίσεις πονταρίσματος.
Η Αυτόματη περιστροφή παίζει τον καθορισμένο αριθμό περιστροφών, έως ότου πατηθεί το κουμπί ΔΙΑΚΟΠΗ, ενεργοποιηθεί μπόνους, το υπόλοιπο δεν επαρκεί για περιστροφή ή έχουν εξαντληθεί τυχόν ρυθμίσεις ορίων κερδών/απωλειών.

Η Αυτόματη περιστροφή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

[ κορυφή ]


Λειτουργία Surrounding Wild
Οποιοδήποτε σύμβολο Μπαλαντέρ στους κυλίνδρους επεκτείνεται και μετατρέπει όλα τα γειτονικά σύμβολα σε μπαλαντέρ, αν αυτή η επέκταση αποφέρει κέρδος.

Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία Surrounding Wild, τα σύμβολα μπαλαντέρ που προκύπτουν ενδέχεται να καλύψουν περιστασιακά ένα σύμβολο scatter Μπόνους. Σε αυτήν την περίπτωση, εξακολουθεί να αποδίδεται οποιαδήποτε πληρωμή scatter ή ενεργοποίηση μπόνους, συν όλα τα οφέλη που προέρχονται από το σύμβολο Μπαλαντέρ.
[ κορυφή ]


Μπόνους Δωρεάν περιστροφών
Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται από τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter Μπόνους που εμφανίζονται οπουδήποτε στους κυλίνδρους.
Ο παίκτης διαθέτει τέσσερις επιλογές δωρεάν περιστροφών και πολλαπλασιαστών. Οι διαθέσιμες επιλογές εξαρτώνται από το πόσα σύμβολα Μπόνους υπήρχαν στους κυλίνδρους τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το μπόνους.


3 Σύμβολα Μπόνους 4 Σύμβολα Μπόνους 5 Σύμβολα Μπόνους
30 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 1x 40 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 1x 60 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 1x
15 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 2x 20 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 2x 30 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 2x
10 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 3x 15 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 3x 20 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 3x
7 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 5x 9 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 5x 14 Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 5x

Το Μπόνους Δωρεάν περιστροφών ενεργοποιείται πάλι όταν τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter Μπόνους εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους.
Αν ενεργοποιηθεί ξανά το Μπόνους δωρεάν περιστροφών, ο επιλογέας θα ανοίξει πάλι αφού ολοκληρωθούν οι περιστροφές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το μπόνους μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά πολλές φορές, φτάνοντας έως και 600 δωρεάν περιστροφές ανά μπόνους.
Αν ο αριθμός των δωρεάν περιστροφών που απονέμονται ξεπερνάει τις 540 και εμφανιστεί ξανά ο συνδυασμός ενεργοποίησης, τότε θα καταβληθεί μόνο το κέρδος scatter και δεν θα απονεμηθούν άλλες περιστροφές.

Οι δωρεάν περιστροφές παίζονται στο ίδιο ποντάρισμα γραμμής και στον ίδιο αριθμό γραμμών πληρωμής με την περιστροφή που τις ενεργοποιεί.

[ κορυφή ]


Κανόνες
Τυχόν κατάχρηση ή δυσλειτουργία ακυρώνει όλες τις πληρωμές και τα παιχνίδια.

Όλα τα σύμβολα κέρδους γραμμής πρέπει να εμφανιστούν σε γραμμή που παίξατε και σε διαδοχικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο από αριστερά.

Καταβάλλεται μόνο το μεγαλύτερο κέρδος σε κάθε γραμμή πληρωμής. Τα κέρδη γραμμής πολλαπλασιάζονται με το ποντάρισμα γραμμής στην κερδοφόρα γραμμή. Ταυτόχρονα κέρδη γραμμής σε διαφορετικές γραμμές πληρωμής αθροίζονται.

Μόνο το υψηλότερο κέρδος scatter πληρώνει ανά σύμβολο scatter. Τα κέρδη scatter πολλαπλασιάζονται με το συνολικό ποντάρισμα.

Τα κέρδη scatter και μπόνους είναι ανεξάρτητα από τα κέρδη γραμμής πληρωμής και προστίθενται επίσης στο συνολικό ποσό που καταβάλλεται.

Τα κέρδη εμφανίζονται σε πραγματικά χρήματα.

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πονταρίσματος, υπάρχει όριο ανταμοιβών σε κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Για λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα πληρωμών. Μια συναλλαγή περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του Μπόνους Δωρεάν περιστροφών, συν το αποτέλεσμα που ενεργοποίησε το μπόνους. Αν συμπληρωθεί το όριο ανταμοιβών σε μπόνους, το μπόνους λήγει αμέσως, ακόμα και αν απομένουν δωρεάν περιστροφές.

[ κορυφή ]


Πρόσθετες πληροφορίες
Αναμενόμενη επιστροφή
Σύμφωνα με τις πρακτικές δίκαιης διεξαγωγής παιχνιδιών που απαιτούνται στις περισσότερες περιοχές δικαιοδοσίας παγκοσμίως, κάθε αποτέλεσμα παιχνιδιού είναι εντελώς ανεξάρτητο, εκτός από περιπτώσεις όπου μία περιστροφή ξεκλειδώνει μια λειτουργία για διαδοχική περιστροφή ή σειρά περιστροφών, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πάντα οι ίδιες.

Οι πιθανότητες δεν βασίζονται σε προηγούμενα αποτελέσματα, μέγεθος πονταρίσματος, μέγεθος υπολοίπου, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας κ.λπ. Για παράδειγμα, αν το κορυφαίο έπαθλο κερδηθεί σε συγκεκριμένη περίοδο λειτουργίας του παιχνιδιού, οι πιθανότητες κέρδους του κορυφαίου επάθλου στην επόμενη περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού είναι ακριβώς οι ίδιες. Ομοίως, οι προηγούμενες απώλειες δεν αλλάζουν τις μελλοντικές πιθανότητες.

Η αναμενόμενη επιστροφή αντανακλά τη θεωρητική επιστροφή σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιξιμάτων από πολλούς παίκτες σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Τα αποτελέσματα για οποιονδήποτε μεμονωμένο παίκτη σε μία περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού μπορεί να διαφέρουν πολύ από τον μακροπρόθεσμο αναμενόμενο μέσο όρο, είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όσο μικρότερο αριθμό παιχνιδιών παίξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κανονική κατανομή της πραγματικής επιστροφής που ενδέχεται να έχετε.

Πνευματική ιδιοκτησία
© 2017 IGT. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν ανήκουν στην IGT ή τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς άδεια και, όπου υπάρχει σύμβολο ®, είναι κατατεθειμένα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

[ κορυφή ]

Τελευταία ενημέρωση 7 Μαρτίου 2017